Pitchjeplan!

Bij ons staan de deuren wagenwijd open voor visionaire programmamakers zoals jij! We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en programma’s, zowel voor in de Melkweg als ook op onze pop-up locaties in Amsterdam Zuidoost. Bij ons krijgen nieuwe programma-makers de kans om hun creativiteit te laten stralen en hun visie tot leven te brengen op onze podia.

We hebben verschillende zalen met verschillende capaciteiten in de Melkweg. Ook hebben we ruimte om te oefenen met programmering in Amsterdam Zuidoost. Of het nu gaat om muziek, comedy, spoken word, talks, beeldende kunst of iets compleet nieuws – we staan open voor alle ideeën vanuit verschillende genres en disciplines.

Er zijn een paar belangrijke punten waar je op kunt letten als je je plan met ons deelt:

Welk genre of discipline valt het in?

Heb je of heeft het concept al een trackrecord?

Hoeveel mensen denk je te bereiken met je programma en hoe? 

Onze unieke identiteit is belangrijk voor ons. We willen graag weten hoe jouw ideeën zich verhouden tot het programma in de Melkweg. Hoe draagt jouw programma bij aan onze diverse en innovatieve programmering? En waarom wil je het graag in de Melkweg doen?

Hoe het verhoudt het programma zich met de stad Amsterdam? Welke trends zie je in de stad en hoe verhoudt jouw programma zich tot andere programma’s en plekken in de stad? 

Heb je nog geen antwoord op alle bovenstaande vragen? Geen probleem, we denken graag met je mee. 

Stuur een mailtje met je pitch naar info@melkweg.nl