StagiairProductie

Op de afdeling productie van Melkweg zijn we op zoek naar een stagiair. Het betreft een stage voor 32 uur in de week voor een periode van ongeveer 5 maanden.

Over de rol
Als stagiair heb je een ondersteunende rol binnen de afdeling productie en help je bij de dagelijkse werkzaamheden. Je werkt in toenemende mate zelfstandig aan de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van evenementen onder begeleiding van een productiemanager. Je bent van begin tot eind betrokken bij het gehele proces. Ook is er ruimte voor verdieping en opdrachten vanuit de opleiding.

Taken die jij tijdens je stage op kan pakken zijn onder andere het bijhouden en controleren van de (techniek) roosters, tijdschema’s maken, hospitality riders verwerken en het inhuren van techniek. Je legt alle afspraken hierover secuur vast, zodat deze overdraagbaar zijn en administratief afgehandeld kunnen worden.

Ook zal je met de verschillende afdelingen waar producenten mee samenwerken, meelopen om zo een meer volledig beeld te krijgen van de evenementen die wij produceren. Denk hierbij aan de afdelingen backstage hospitality en/of stagemanagement. We verwachten dat je minstens één dag in de week meeloopt met een andere afdeling tijdens je stageperiode.

Over jou

  • Je bent leergierig, enthousiast en werkt graag in een team;
  • Je bent 18 jaar of ouder;
  • Je volgt een relevante MBO, HBO of WO opleiding;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engels taal, zowel in spreken als schrijven;
  • Je bent 32 uur per week beschikbaar voor een periode van ongeveer 5 maanden;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met cultuur in het algemeen en de brede programmering van de Melkweg in het bijzonder;
  • Je woont in Amsterdam of omgeving.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een leerzame en uitdagende stage in een dynamische, informele omgeving waar je de ruimte krijgt om jouw talenten verder te ontwikkelen.
Je krijgt een stagevergoeding van €300,00 per maand. Daarnaast kan je als stagiair bij Melkweg gratis naar concerten, clubnachten en voorstellingen.

Enthousiast?
We horen graag hoe enthousiast je bent! Solliciteer vóór dinsdag 5 december 2023 via onderstaande button. We ontvangen graag je cv en als jij dat ook leuk vindt, een (korte) motivatie. We laten ons door de vorm graag verrassen! Wil je eerst meer weten over deze vacature, dan kun je het algemene nummer van de Melkweg bellen en vragen naar Amber Nijsen: 020 - 531 8181.

Wil je ons team komen versterken als Stagiair Productie? Dan horen we graag van je!