• Concert

GOOSE (USA)

OZ

Please note: this event has already taken place

  • Price:
  • € 26,45
  • Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:30 Doors 19:30 DJ Arnold 20:30 GOOSE

De Amerikaanse rockformatie Goose doorkruist vloeiend genres met rond tollende hooks, technisch vuurwerk en een soort chemie dat alleen kan bestaan tussen kleine stadjes en oude vrienden. Mede dankzij een voorliefde voor improvisatie zoeken de heren graag een uitdaging op. 

'dripfield' is het aankomende studioalbum, dat een verhaal toont van introspectie, zorgvuldig ontleden van de details van de reis. Geproduceerd door D. James Goodwin bevat dripfield een onmiskenbare, onconventionele opnamestijl, verankerd door het thema van evenwicht met een mix van ongehoorde originelen en herbewerkingen. Het resultaat hoor je live op 7 november, want dan komt Goose naar onze OZ!