• Concert

Live Love Laugh

Goodboy Club, levi boon, Klankspoor, Cosmic Crooner, Tomi en soap

Upstairs

Please note: this event has already taken place

  • Price:
  • € 10,35
  • € 8,05 korting op vertoon van studentenpas
  • Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

19:00 zaal open 19:30 aanvang

Quinten de Jongh, Hette Maaijen & David Bos slaan na 4 jaar het boek ‘Conservatorium van Amsterdam’ dicht. Wees getuige van dit laatste hoofdstuk dat uiteen zal lopen van Bedroom Folk en Space Pop tot Post-punk en Modular Techno. Met gepaste trots presenteren zij u:

Live, Love, Laugh

Goodboy Club
Goodboy Club brengt melancholiek met voorzichtige vreugde. Deze vierkoppige formatie klinkt als de muzikale belichaming van New York in de 00’s en Dublin uit deze tijd. Gitaar gedreven songs met scherpe teksten over de obstakels van het volwassen worden, de liefde en de nacht. Intens, energiek en gebracht met een urgentie die doet denken aan bands als The Strokes, Fontaines D.C. en The Murder Capital. Goodboy Club komt hard en zielig, als een bruiloft in de regen.

levi boon
Een warme stem, persoonlijke teksten en golvende sounds. De intieme indie folk van levi boon laat je stil staan in de tijd terwijl de nostalgie je bekruipt. Ze schrijft over opzoek zijn, verlangen en het ontdekken van de onbewandelde paden. Geïnspireerd door Nick Drake, Feist en Adrianne Lenker en hun verfijnde passie voor songwriting. Een oog voor detail en imperfecties geven gelaagdheid aan haar muziek. Kalmte straalt door in alles wat ze doet met af en toe ruimte voor de onderliggende onrust van alledaagse dingen. In 2023 zal haar debuut EP ‘the grand scheme of things’ verschijnen.

Cosmic Crooner
Hevig geïnspireerd door de jaren '60 en '70, zal Cosmic Crooner je doen smelten met zijn zelfbenoemde Doowop Space Pop, orkestrale gedichten en rock 'n roll-kracht.

Klankspoor
Klankspoor is het modulaire technoproject van Quinten de Jongh. Vanuit een passie voor live performance, brengt Klankspoor modulaire synthesis en live instrumentatie samen, en creëert daarmee een meeslepende live-ervaring. Verwacht een dynamische fusie van diepe bassen, hypnotiserende drums, en repetitieve melodieën, alsmaar in ontwikkeling.

Tomi
Tomi is aan wie gitarist en zanger David Bos al zijn kleine folky liedjes toevertrouwt. Wat begon met slaapkamerdemo's is nu aangekleed met een liveband die een intieme en sobere sfeer uitdraagt. Denk aan Lomelda, Hand Habits en het akoestische werk van Beck.

Soap
soap is de output van schrijversduo David Bos en Iris van Dijk. Op de zoete smaak van een verdrietige melodie schrijven ze compacte popliedjes over de struggles en overwinningen van een huidige twintiger. Klinkt als Snail Mail, Alvvays, Cocteau Twins.