Merchandise

Ter ere van het 50-jarig bestaan van de Melkweg lanceren we exclusieve merchandise items! In beperkte oplage scoor je alleen dit jaar deze one of a kind items. Voor de ontwerpen doken we diep in het beeldarchief van de Melkweg en vonden daar een paar tijdloze afbeeldingen voor op de t-shirts. De totebag is een ode aan de iconische gevel die je nu eindelijk mee naar huis kan dragen. De oplage van deze items is zeer beperkt dus wees er snel bij.

mockupblack-back.png

T-SHIRTS

Voor deze limited edition t-shirts zijn we in het archief van de Melkweg gedoken op zoek naar de tofste logo’s en afbeeldingen. Het brein-logo op het witte shirt was vroeger het kunstwerk op de entreedeuren en tot diep in de jaren ’80 geprint op het lidmaatschap. De afbeelding van het schip op de achterkant van het zwarte shirt was één van de ontwerpen van Henk Langeveld die hier vroeger zeefdrukte op de plek waar nu de keuken van MILK zit. Draag de geschiedenis van de Melkweg op je rug en onze iconische gevel op je borst met deze t-shirts van biologisch katoen. Deze shirts zijn slechts in beperkte oplage verkrijgbaar.

Bestel de t-shirts via onze webshop

mockup-tote2.png


TOTEBAG

7/7 sterren voor deze limited edition tote bag! De entree van de Melkweg is al jaren een baken van licht voor binnen- en buitenlandse bezoekers. Nu kun je eindelijk deze iconische gevel met je meedragen in de vorm van een functionele totebag. De tas is gemaakt van biologisch katoen en slechts in beperkte oplage verkrijgbaar.

JUBILEUM SHIRTS

Op de achterkant van het witte shirt is het breinkunstwerk dat vroeger groots prijkte op de entreedeuren in ere hersteld. Tot diep in de jaren '80 werd het brein ook geprint op de lidmaatschappen. Het zeilschip is een van de vele ontwerpen van Henk Langeveld, die hier vroeger zeefdrukte op de plek waar nu de keuken van MILK zit. Met deze shirts draag je een mooi stukje van onze geschiedenis op je rug en de iconische gevel op je borst. Ze zijn gemaakt van stevig, biologisch katoen en slechts in zeer beperkte oplage verkrijgbaar. 

TOTEBAG

7/7 sterren voor deze limited edition tote bag! De entree van de Melkweg is al jaren een baken van licht voor binnen- en buitenlandse bezoekers. Nu kun je eindelijk deze iconische gevel met je meedragen in de vorm van een functionele totebag.