• Concert

Aden Foyer

UP

  • Prijs:
  • € 14,40
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

20:00 Doors 21:00 Aden Foyer

Aden Foyer is geen onbekende in de muziekwereld. Hij begon zijn carrière ooit als Jonas Aden, een succesvolle dj en songwriter, en had destijds samenwerkingen met artiesten als A$AP Rocky en Martin Garrix. Na miljoenen streams en uitverkochte tours verraste hij zijn fans met een afscheidsbrief omdat hij artistiek gezien vastliep. De Noors-Franse artiest trok zich terug in een kleine studio in het bos, waar de rust en stilte hem nieuwe muzikale inspiratie gaven, met als resultaat zijn debuutsingle 'The Ballet Girl'. Als gepassioneerd dichter heeft hij eindelijk een uitlaatklep gevonden middels zijn nummers, waarbij hij zelfs bijbehorende romans schrijft. Wij kunnen niet wachten om zijn vrolijke en poëtische teksten te horen in onze UP!

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa. Liveurope wordt medegefinancierd door het Creative Europe-programma van de Europese Unie en wordt ondersteund door het Above 55°-programma van het Nordic Culture Fund.