• Concert

Aitch

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 27,60
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 zaal open 20:00 Aitch

Na het droppen van zijn viral freestyle ‘Straight Rhymez 1’ kon niemand meer om rising star Aitch heen. Inmiddels heeft de uit Manchester afkomstige rapper naast zes top 10 hits, ook een geweldige reeks aan samenwerkingen met o.a. Stormzy, Tion Wayne en Ed Sheeran op zijn naam staan. In 2020 scoorde hij zijn grootste hit met de track ‘Rain’ in samenwerking met AJ Tracey.

Na zijn grote doorbraak in de UK is de rapper klaar om zijn muziek ook internationaal op de kaart te zetten. Aitch's debuutalbum 'Close to Home' is on it's way, en zal naar verwachting deze zomer uitkomen. Een tour kan hierbij natuurlijk niet uitblijven, en op 31 januari 2023 is hij te zien in onze Max. Be there!