• Concert

Ashnikko

support: Hemlocke Springs

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 30,50
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

18:30 Doors Early Entry 19:00 Doors GA 20:00 Hemlocke Springs 21:00 Ashnikko

De Amerikaanse popsensatie Ashnikko komt naar Nederland voor een exclusieve show in Melkweg! Ashnikko’s liedjes zijn als portalen die je meevoeren naar een hyper, geil en grillig universum. Een vrijgeestige plek waar emoties worden gedramatiseerd, genderstereotypen worden verstoord en wraak zijn hoogtij viert.

Van haar demonische snotapenrap op vroege singles "Halloweenie" en "STUPID (ft. Yung Baby Tate)" tot lugubere alt-pop op virale hits als "Daisy" en "Slumber Party (ft. Princess Nokia)", evolueert Ashnikko's sound steeds weer met brutale humor en een omverstotende persoonlijkheid die aan niemand anders zou kunnen toebehoren.

Op 2 juni arriveert haar aankomende debuut 'WEEDKILLER'. Een tot de verbeelding sprekend album dat licht vindt in de duisternis, met een collectie aan onweerstaanbare songs die haar uitgesproken, genre-fluïde sound perfectioneren.

Support: hemlocke springs
Vroeg komen loont! Voorafgaand aan Ashnikko zal de jonge Amerikaanse singer-songwriter Hemlocke Springs alvast de toon komen zetten met haar eigenzinnige indiepop.