• Concert

Avalon Emerson & the Charm

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 19
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit concert is helaas afgelast vanwege gezondheidsredenen van een bandlid uit The Charm. Het bedrag van aangeschafte tickets en lidmaatschappen wordt automatisch teruggestort.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Om gezondheidsredenen van een bandlid uit The Charm kan de gehele resterende tour van Avalon Emerson & The Charm niet meer plaatsvinden. Het concert is daarom afgelast. Zie onder een statement vanuit Avalon Emerson:

"Hunter, my partner and guitarist for the Charm has been dealing with health issues so we will be canceling the remaining 2023 Charm shows so that we can focus on her recovery. Thank you."

Avalon Emerson's muzikale identiteit werd misschien gesmeed op de dansvloer, maar beperkt zich nooit tot de grenzen van de club. De Amerikaanse Emerson, die in 2014 naar Berlijn verhuisde en al snel en al snel een vaste gast werd achter de draaitafels van de wereldberoemde Berghain - is nu een van de meest gevierde hedendaagse figuren uit de dancemuziek. 

Haar charmante cover van "Long-Forgotten Fairytale" van The Magnetic Fields, waarmee ze haar veelgeprezen 2020 DJ-Kicks mix opende, liet de wereld ook kennismaken met haar zangstem. Op haar debuutalbum 'Avalon Emerson & The Charm' waagt ze zich aan een intieme vorm van synthpop, geïnspireerd door haar liefde voor avant-pop auteurs. Het album is geen experiment, maar een evolutie. Op de LP betekende dat werken in de studio en nummers uitwerken met Bullion.

 Op het podium zal ze samenwerken met een willekeurig aantal vrienden uit de wereld van de dansmuziek. The Charm is een voertuig voor expressie en verbinding, met Emerson aan het roer. Waar ze verder heen gaat is voor iedereen een raadsel, en die onzekerheid en vrijheid van een visie is wat haar zo'n unieke meeslepende artiest maakt.