• Concert

Bambie Thug

OZ

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Bambie Thug doorbreekt gender- en sociaal-politieke stereotypen met hyperpunk, vol pop-, rock-, elektronische en zelfs metalelementen. Dit jaar vertegenwoordigde Bambie Thug Ierland op het songfestival, waar iedereen kennismaakte met diens zelfbenoemde ‘ouija-pop’. Met de track 'Doomsday Blues', mede geschreven door Cassyette en Wargasm's Sam Matlock, kregen we een duistere horrorperformance voorgeschoteld. Aankomende september is het tijd om onze OZ in deze duisternis onder te dompelen!

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Extra Show