• Concert

Blind Channel

special guests: GHØSTKID / rock band from hell

Max

  • Prijs:
  • € 25,30
  • € 40,25 combiticket (SOLD OUT)
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Het combiticket voor Lord Of The Lost & Blind Channel is uitverkocht.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

De Finse nu-metal-band Blind Channel zag je wellicht al eerder in onze Max als support van I Prevail, anders zag je ze in 2021 de strijd aangaan met Måneskin tijdens het Eurovisie Songfestival. In het voorjaar van 2024 keren ze terug naar Amsterdam met nieuwe plaat ‘Exit Emotions’. De band startte in 2013 met aanvankelijk slechts twee leden - Joel Hokka en Joonas Porko - voordat de band uitgroeide tot de huidige bezetting die we vandaag de dag kennen. Het inmiddels zestal staat bekend om hun mix van rock, rap, nu-metal en elektronica, verpakt in een krachtig geheel van opzwepende gitaarriffs en pakkende popmelodieën. Blind Channel komt niet alleen! Zo zie je ook GHØSTKID en rock band from hell.

Ghøstkid is een nieuw project van Sebastian "Sushi" Biesler, wie je misschien kent van Electric Callboy. De muziek van de band combineert elementen van trap metal, post-hardcore en alternatieve rock. In 2020 verscheen gelijknamige debuutalbum, waarop gelijk de toon werd gezet door gastmuzikanten als Marcus Bischoff van Heaven Shall Burn en Mille Petrozza van Kreator.

Naast Ghøstkid zal de Finse rock band from hell meekomen. Dit energieke trio, bestaande uit Mikko Nykänen (drums), Jere Siivikko (gitaar) en Jani Tillman (zang en gitaar), combineert invloeden van traditionele punk, pop en trap in hun rockmuziek en brengen een nieuwe invalshoek op de hedendaagse punkrock