• Film

Bob Marley: One Love (2024)

Presented by Jamrock, Caribbean Creativity & Africadelic

Short: Film Location Jamaica - Trench Town (2024) / Intro: Alek Gerring & Emiel Martens / DJ Joss-Flo Selecting

Cinema

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 11
  • € 0 Cineville gratis
  • Geldig voor Cineville Meer info

21:00 Doors + DJ setje Joss-Flo Selecting 21:15 Short + Introduction 21.30 Bob Marley: One Love (2024)

Bob Marley: One Love viert het leven en de muziek van een icoon die generaties inspireerde met zijn boodschap van liefde en eenheid. Ontdek voor het eerst op het grote scherm het krachtige verhaal van Bob Marley over het overwinnen van tegenspoed en de reis achter zijn revolutionaire muziek. Geproduceerd in samenwerking met de familie Marley, met Kingsley Ben-Adir als de legendarische muzikant en Lashana Lynch als zijn vrouw Rita.

Deze vertoning wordt gepresenteerd door Jamrock, Caribbean Creativity en Africadelic met voor de film tunes van Joss-Flo Selecting en een inleiding door de Jamaicaanse creative Alek Gerring en filmhistoricus Emiel Martens van Caribbean Creativity. Hij zal ook een korte clip delen van zijn aankomende documentaire 'Film Location Jamaica' over Trench Town als prominente filmlocatie in de nieuwe Marley biopic.

In de Melkweg vinden vaak gelijktijdig verschillende soorten programma’s plaats, zoals concerten, clubnachten en films. Houd er rekening mee dat er af en toe geluidsoverlast kan zijn van andere programma's tijdens de vertoning.

Meer data: