• Concert

Brutalismus 3000

support: Alcatraz

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 31,05
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 19:30 ALCATRAZ 20:20 Sky Leon 21:15 Brutalismus 3000

In de expressieve nu-rave van Brutalismus 3000 hoor je elementen van early Gabber, Hardstyle, Punk en Wave, met snelle kicks, unieke synths en klassieke 909-geluiden. Tekstueel laat het duo zich uit in het Slowaaks, Engels en Duits. Die meertalige expressie brengt diversiteit en openheid in hun shows, en benadrukt de verschillende ritmes van al deze culturen. Over de hele wereld duiken ze op bij raves, en laten ze een blijvende indruk achter met unieke tracks en livesets. 

Op 29 januari komt het onconventionele duo naar Amsterdam voor een razende performance in de Max!

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.