• Concert

Charley Crockett

support: Ags Connolly

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 27,60
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Voor deze show worden ook VIP-tickets aangeboden op initiatief van de artiest, bestaande uit: - Uitnodiging voor exclusieve pre-show - 3 akoestische nummers van de Charley Crockett set - 1 gesigneerde poster door Charley Crockett - vroege toegang tot de zaal. Let op: toegang voor de show zit hier niet bij inbegrepen, hiervoor dien je nog een reguliere ticket aan te schaffen. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling en uitvoering van het VIP-ticket.

19:30 Doors 20:00 Ags Connolly 21:00 Charley Crockett

Met zijn ontroerende songs en retro videoclips brengt Charley Crockett de Western opnieuw tot leven. Crockett's turbulente bestaan met zijn slechte gezondheid, diverse verslavingen en dakloosheid vertaalt hij met succes door in zijn muziek. Bredere bekendheid genoot hij dankzij zijn samenwerkingen met o.a. The Black Key's Dan Auerbach.

Zijn allernieuwste plaat "The Man From Waco" wordt wederom enthousiast ontvangen, en is volgens verschillende critici zelfs zijn beste tot nu toe. Op 12 september komt deze 'cowboy van het leven' naar onze OZ!

Support: Ags Conolly
Vroeg komen loont! Voorafgaand aan Charley Crockett zal de Britse muzikant Ags Conolly de zaal voorzien van compromisloze, traditionele country.