• Concert

Compact Disk Dummies

UP

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 16,10
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

20:00 Doors 21:00 Compact Disk Dummies

Deze show is uitverkocht, maar er zijn nog tickets beschikbaar voor de show van Compact Disk Dummies in Paard Den Haag.

De Compact Disk Dummies, bestaande uit de Vlaamse broers Lennert en Janus Coorevits, hebben een indrukwekkend parcours afgelegd sinds hun overwinning bij Humo's Rock Rally in 2012 (de belangrijkste bandcontest van België). Ze hebben het Belgische festivalcircuit plat gespeeld met optredens op onder andere Les Ardentes, Pukkelpop en I Love Techno, en stonden in 2023 op de mainstage van Pukkelpop en Rock Werchter. 

De unieke combinatie van dance en pop maakt de muziek van Compact Disk Dummies zo bijzonder. Elk nummer is een banger die op een dancefestival grijsgedraaid zou worden, maar nog veel beter aankomt als de twee broers deze zelf live spelen. De vocalen zijn catchy en doordrenkt met galm, waardoor ze heerlijk wegsmelten met de pompende beats en heavy synthesizers. Check hun nieuwste single 'There’s No Sex Without You’, en kom de Dummies live bewonderen in onze Upstairs!