• Concert

CUT_

presents: The Ritual

OZ

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

In The Ritual, een nieuwe show van CUT_, wordt het onderwerp inclusiviteit en toegankelijkheid op een nieuwe en creatieve manier heroverwogen!

Sebastiaan Dutilh en Belle Doron vormden de afgelopen tien jaar het indie-electronicduo CUT_. Nadat hun nummer "Out of touch" werd gebruikt in de Netflix-serie "Elite", steeg deze snel naar de #1 positie op de Global Shazam Chart met meer dan 60 miljoen streams. Met hun nieuwste album "Flip the switch" zet het duo een rauwe en dansbare nieuwe standaard. 

Hun nieuwe project The Ritual is een spannende liveshow gericht op inclusie en toegankelijkheid, als onderdeel van het Europese project "Revelland". Met extra zintuiglijke elementen creëert de band een mystieke setting waarin het publiek deelnemers wordt van een ritueel. Een goddelijke stem leidt de mensen door dit zintuiglijke spektakel en stuurt hen om met elkaar in contact te komen. Smaak, geur, aanraking... alles wordt onderdeel van deze multi-zintuiglijke ervaring. Kom het 20 december beleven in onze OZ!