• Concert

dEUS

Support: Meltheads

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 41,40
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 19:30 Meltheads 20:30 dEUS

De Belgische art-rockers dEUS maken in 1994 hun debuut met ‘Worst Case Scenario’. Met hits als 'Suds & Soda' en 'Hotellounge', is de plaat volgens velen het album dat de Belgische rockscene op de kaart zet. Na ‘Following Sea’, dat in 2012 uitkwam, bleef het qua releases lang stil rondom de band. Nu een decennium later is er eindelijk ‘witte rook’!

Op 17 februari 2023 komt de Vlaamse band met ‘How To Replace It’. Over de plaat zegt zanger Tom Barman; "Je wilt nieuwe dingen proberen en gewoon reageren op wat op dat moment vers aanvoelt." Zo ook met ‘How To Replace It’, hun achtste studioalbum en de eerste in tien jaar; onderscheidend en inventief, melodieus maar uitdagend off-kilter. Uniek. En vooral onmiskenbaar dEUS.

SUPPORT: MELTHEADS

Meltheads zijn vier jonge honden uit Antwerpen die met bakken talent en evenveel drang en branie tot op het bot gaan. Voortgestuwd door de metronomisch strakke ritmesectie van Tim Pensaert (bas) en Simon de Geus (drum), en aangevuurd door de snedige en virtuoze gitaar van Yunas de Proost spuwt Meltheads rotaanstekelijke garage, clevere postpunk en fascinerende cold en andere wave, die schatplichtig is aan The Chats, Amyl and the Sniffers, Gang of Four, Wire en – jawel – De Brassers en Aroma Di Amore. Vierde hond is frontman Sietse Willems, de vleesgeworden bastaard van Jim Morrisons charisma, Robert Plants sexappeal, Iggy Pops razernij én de blote bast van alle drie.

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.