• Concert

De Derde Helft Tour powered by Albino Sports

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 17,25
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors

Albino Sports presenteert met trots De 3e Helft Tour! De play-offs van de rapgame, waarbij deze talenten zich van hun beste kant laten zien. In deze speciale avonden vol met harde muziek en humor garanderen wij dat je de avond van je leven gaat hebben!

De drie heren zullen worden bijgestaan door Albino Sports signee Chri$tophe uit Roermond. Dit aanstormende talent heeft de stem van een engel met een zachte G. Tevens kun je de show wat leuke vrienden uit de buurt verwachten. Zoals Naud Verboeket van het kledingmerk TEARS. Hij zal de merch verzorgen! Maar de beste verwachtingen zijn GÉÉN verwachtingen. PS: Albino Sports is geen label. Het is een familie. Zij proberen independent de cultuur gaande te houden. Kom en support hun op hun missie. LOVE!!!

Brunzyn is het grote Vlaardingse talent. De jongen die zich ‘de allerdomste tatta’ noemt is, na zijn soloprojecten en ‘Albino Sports vol. 1’ met Joost, op pad om de Eredivisie van de rapgame te bereiken. Met blazende beats en relativerende teksten onderscheidt Brunzyn zich van de rest en laat hij zien waarom hij the next best is! Brunzyn!

Op social media kan je niet meer om Appie Mussa heen. Hij is een ster op Tiktok met honderdduizenden volgers (@apsonarmy) en is naast je telefoonscherm ook al op de televisie te zien. Zeker tijd voor zijn eigen comedy show, waaraan hij aan de hand van zijn aanstekelijke humor en een beetje muziek de zaal op zijn kop zal zetten. Quality comedy!

Bokoedro is de vreemde vogel in het nest. De Schiedammer is al jaren bezig met zich onderscheiden door middel van vernieuwende en futuristische sounds die mensen meebrengen naar 2035. Verwacht een energieke perfomance die je verder brengt dan de tijd!