• Concert

Earl Sweatshirt

SUPPORT: BLACK NOI$E

MAX

  • Prijs:
  • € 36,80
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Earl Sweatshirt staat bekend om zijn creatieve, lome stijl die tekstueel varieert van zeer persoonlijke alt-rap tot horrorcore. Samen met onder andere Tyler, the Creator, Frank Ocean en Domo Genesis hielp hij het collectief Odd Future rond 2010 een prominente positie in de scene te veroveren. Al snel werd Earl gezien als een van de meest unieke rappers/producers. Zijn eerste albums, ‘Doris’ en ‘I Don't Like Shit, I Don't Go Outside’, kwamen in de bovenste regionen van de Billboard 200 terecht.

In 2023 werd het album 'Voir Dire' onaangekondigd uitgebracht. De plaat was een samenwerking tussen Earl en producer Alchemist en week af van de zeer experimentele en abstracte stijlen van ‘Some Rap Songs’ en de chaotische energie van ‘Sick!’. Na tien jaar sinds zijn laatste show in Melkweg, mogen wij hem eindelijk weer in ons pand verwelkomen!