• Concert

Elias Mazian (Live)

Support: comforter2

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 20,70
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:00 Doors 19:30 Comforter2 20:30 Elias Mazian

Dj, producer en zanger Elias Mazian is een graag geziene gast in het clubcircuit van Amsterdam en ver daarbuiten. Drie jaar geleden bracht hij 'Vrij van Dromen' uit op het label De Vlieger van Job Jobse: een dromerige plaat vol warme synthpopnummers over hartenpijn en het her(uit)vinden van liefde. Het lo-fi zijproject introduceerde hem als muzikant en zanger aan een nieuw publiek.

De opvolger van deze plaat, "Alleen Bij Mij", kwam afgelopen zomer uit. Dit tweede album werd grootser aangepakt in een topstudio, en met gastmuzikanten als Raven Artson (ex-Mozes and the Firstborn) aan boord. Net als de voorganger, werd 'Alleen Bij Mij' genomineerd voor een 3VOOR12 Album van het Jaar-award. Als onderdeel van zijn nieuwe tour, keert Elias op woensdag 13 december terug naar Melkweg voor een show in onze Max.

Support: comforter2
Voorafgaand aan Elias Mazian hoor je onheilspellende electronica voor indieheads van comforter2, de gloednieuwe supergroup van dj/producer Tammo Hesselink, Ricky Cherim (Meetsysteem) en Marianne Noordzij (M4ry). Op hun onlangs uitgebrachte debuutalbum Tell Me Something Happy (Before I Sleep) reflecteert het drietal op de nacht, en de ups en downs die bij het clubben komen kijken.

“[...] een van de aller-aller-mooiste Nederlandse albums van het jaar, vol dromerige synthpopliedjes over de kunst van het loslaten."

3VOOR12