• Concert

ELMER’S OPEN HOUSE

Elmer, Onegg, Fags of Destiny & SPLITTER SPLATTER

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 10,35

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 19:30 Start show

Stap door de voordeur de kleurrijke wereld in van Elmer. Tijdens Elmer’s Open House keert rapper/producer Elmer terug naar Melkweg met een te gékke show met vrienden Onegg, Splitter Splatter en Fags of Destiny. Zoiets heb je nog nooit gezien. Nee, echt. Nee, echt echt niet.

ELMER
Sommigen zeggen dat Elmer het alter-ego is van producer en rapper Merel Pauw. Anderen zeggen dat Elmer de verloren zoon (of dochter, wat jij wil) is van hele gezellige sekte. Nog weer anderen zeggen dat Elmer dit door diens agentschap had moeten laten schrijven waarop Elmer dan weer zegt dat die hun bek moeten houden en zich niet overal mee moeten bemoeien.

ONEGG
Utrecht based Onegg is een synthesizer collectief onder leiding van tweeling Ewa en Marysia Saras, bijgestaan door bandlid Mariette Huls. De band maakt alternatieve elektronica met analoge synthesizers. Melodie en harmonie staan centraal in de mix, maar het ritme uit de drumcomputers mag zeker niet ontbreken. Een live set van Onegg staat garant voor een kosmische, maar ook dansbare show.

FAGS OF DESTINY
De Fags of Destiny zijn buitengewone wezens, elk met unieke krachten en uitzonderlijke campness. Hun vermogens overstijgen de grenzen van het gewone (duh) en eisen ruimte op in wat homoseksualiteit is. Voor hen is te veel nooit genoeg! Zij zijn de uitverkorenen, voorbestemd om het spel van het lot te spelen. Ze gaan van de ene wereld naar de andere en geven vorm aan de loop van de faggy werelden en andere ontelbare werelden. Are you ready for a taste?

SPLITTER SPLATTER
Splitter Splatter is een professionele knutselaar die woont en werkt tussen Amsterdam en de Veluwe. Geïnspireerd door de natuur werkt zij met symbolen, surrealistische vormen en totems die verwijzen naar het onderbewuste en absurdisme. Op een speelse intuïtieve manier creëert zij kostuums, muziek, videos, set design en keramiek en bouwt hiermee kleurrijke werelden.

GRATIS AFTERPARTY MET LCY / DJ MELL G E.A.
Na Elmer's Open House nog wel up voor een dansje? In onze OZ beneden mag je als bezoeker helemaal gratis blijven plakken voor Club Melkweg. Een tegendraadse clubnacht zonder genrehokjes - met een line up van gelijkgestemden die elkaar ergens vinden op de kruising van opzwepende UK beats, vuige electro, breakbeats en snoeiharde rave trax.

Line-up: LCY / DJ Mell G / Slimfit / Garnett.

Dit programma is onderdeel van Pride & Prejudice. Ontdek hier meer!