• Concert

Erika de Casier

SUPPORT: KISS FACILITY

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 23
  • Gratis voor We Are Public
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Free for We Are Public members & Subbacultcha-members (RSVP only).

19:30 Doors 20:05 KISS FACILITY 21:05 Erika de Casier

Vanwege Dodenherdenking nemen we deze avond om 20:00 uur twee minuten stilte in acht. Let op: tijdens deze twee minuten zal ook de inloop kort onderbroken worden en zullen onze bars gesloten zijn.

De muziek van Erika de Casier brengt je helemaal terug naar Y2K. Haar muziek bevat elementen van pop, contemporary R&B en doet denken aan classics uit de 90’s en 00’s. Zo benoemt Erika zelf inspiratie te halen uit powervrouwen als Avril Lavigne, Destiny’s Child en Mariah Carey. De zangeres is geboren in Portugal, opgegroeid in Denemarken, en begon al op jonge leeftijd als zangeres bij de schoolband en het maken van haar eigen beats. Haar carrière trapte ze af als onderdeel van R&B duo Saint Cava, maar in 2019 zette ze haar carrière voort als solo-artiest met haar debuutsingle ‘Essentials’. Niet alleen liggen haar talenten bij het zingen van eigen nummers. Ook schrijft ze nummers voor grote K-pop artiesten waarmee ze afgelopen jaar de titel Songwriter of the Year binnen sleepte bij de Danish Music Awards 2023. Recentelijk bracht ze haar nieuwste album ‘Still’ uit en aankomend jaar staat dit multitalent bij ons in de Melkweg!

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

SUPPORT: KISS FACILITY

Support is deze avond in handen van Kiss Facility. Kiss Facility is het project van Mayah Alkhateri: een opkomende artiest die afkomstig uit de Emiraten. Kiss Facility mengt invloeden van shoegaze en indierock met Arabische invloeden.