• Film

Expert Talks

IN-EDIT Music Documentary Film Festival - Industry Meetings

Cinema

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 5
  • € 0 Cineville gratis
  • Geldig voor Cineville Meer info

18:30 Doors 19:00 Expert Talks

IN-EDIT is weer terug! De zesde editie van het muziekdocumentaire-festival vindt dit jaar plaats van 11 t/m 21 april in de Melkweg. Ook dit jaar zijn er weer Industry Meetings met o.a. de Expert Talks. 

De Industry Meetings zijn een jaarlijkse ontmoetingsplek voor professionals in de muziekdocumentaire industrie, en tegelijkertijd ook een platform voor makers om te netwerken, te ontdekken wat er gaande is in het vakgebied en wat de mogelijkheden zijn voor toekomstige, innovatieve projecten. Het overkoepelende thema voor de zesde IN-EDIT Industry Meetings is 'Rhythms of Change – Innovating Music Documentaries' en richt zich op de evolutie van muziekdocumentaires in een snel veranderende digitale wereld.

Expert Talks is een serie van korte talks over film, muziek en digitale media van verschillende professionals uit de film-, documentaire-, muziek-, of digitale wereld. De experts betreden het podium om te praten over hun ervaringen, interessante projecten en innovatieve ideeën om het publiek te inspireren en verdere discussies aan te wakkeren. Er zijn 3 hoofdgesprekken in dit programma: Crossovers, Hands-on en een Master-gesprek.

  1. Crossovers: Een samensmelting van gesprek en ervaring waarin nieuwe ideeën over digitale verhalen vertellen en de impact van technologische vooruitgang op de muziekdocumentaire-industrie worden besproken.
  2. Hands-On: Wat is de praktische/technische kant van digital storytelling? Hoe maak je je muziekdocumentaire meeslepend? Op welke concrete manier is het mogelijk om een VR-ervaring in dit veld te creëren? Dat zijn vragen die tijdens dit gesprek worden aangepakt.
  3. Master-gesprek: Een spreker met een opmerkelijke carrière op het gebied van digital storytelling met een link naar muziekdocumentaires leidt ons door hun ervaringen uit het verleden en bespreekt recent werk.

MEER DATA: