• Film

Fatboy Slim: Right Here, Right Now (2023)

IN-EDIT Music Documentary Film Festival

Q&A: Jak Hutchcraft

Cinema

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 11
  • € 0 Cineville gratis
  • Geldig voor Cineville Meer info

16:30 Doors 17:00 Fatboy Slim: Right Here, Right Now (2023)

IN-EDIT is weer terug! De zesde editie van het muziekdocumentaire-festival vindt dit jaar plaats van 11 t/m 21 april in de Melkweg. Ook dit jaar zijn er weer vele mooie nieuwe muziekfilms te zien, zoals deze documentaire over big beat-producer Fatboy Slim, met Q&A.

Norman Cook, beter bekend als Fatboy Slim, neemt je mee op een opwindende reis door de legendarische dag waarop 250.000 feestgangers neerstreken op Brighton Beach voor zijn iconische Big Beach Boutique II-rave. Deze meeslepende documentaire biedt niet alleen een diepgaande blik op de muziekscene van zijn geboortestad, maar werpt ook een nieuw licht op zijn opmerkelijke carrière, van de begindagen als bassist van The Housemartins tot de status van superster DJ en pionier van de big beat. Stap in de wereld van Norman Cook terwijl hij herinneringen ophaalt aan dit grensverleggende evenement dat de geschiedenis van grootschalige bijeenkomsten in het Verenigd Koninkrijk voorgoed heeft veranderd. Een ervaring die niet alleen informeert, maar je ook meesleept in de opwindende energie van die dag.

Na afloop van de film vindt een Q&A plaats met regisseur Jak Hutchcraft.

In de Melkweg vinden vaak gelijktijdig verschillende soorten programma’s plaats, zoals concerten, clubnachten en films. Houd er rekening mee dat er af en toe geluidsoverlast kan zijn van andere programma's tijdens de vertoning.