Concert

Father John Misty

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 46
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

18:30 Doors 19:30 Father John Misty

Father John Misty komt naar Melkweg! Waar Joshua Michael Tillman aanvankelijk solo zijn carrière begon, boekte hij als drummer van Fleet Foxes internationaal succes in de dagen van Helplessness Blues. Als Father John Misty - een knipoog naar zijn religieuze opvoeding - wist hij definitief door te breken bij het grote publiek, met intieme, melancholische indierock, orkestrale pop en folk.

Eerder dit jaar kwam zijn album 'Chloe And The Next 20th Century' uit, waarop Tillman een geheel nieuwe weg inslaat door een jaren '20 geluid te omarmen met een hoop vintage swing. Op 4 maart hoor je het resultaat in onze Max!

"Nieuw album van Father John Misty is tijdloos en meeslepend" - NRC 4/5

"De nieuwe Father John Misty ruikt naar vintage Hollywoodmusicals en jarentwintigswing" - De Volkskrant 4/5