• Club

Fiesta Macumba

PARTY LATINO STYLE

Max OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 16,50 Regular
  • € 15 Early Bird
  • € 18,00 Late
  • Minimumleeftijd 18+

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

AMSTERDAM!💛 Na twee heel snel uitverkochte edities in april zijn we klaar voor de volgende: 12 mei gaat weer één hete avond worden in de Melkweg zoals je dat gewend bent van Fiesta Macumba!❤️‍🔥💃 We kunnen niet wachten om jullie te zien. Besitooo!

Line-Up:
▸ MAX: Fiesta Macumba Soundsystem, toda la noche!
▸ OZ (Salsa, Bachata & Merengue): DJ Lalo El Bandido & DJ Latin Master + salsa/bachata workshop
▸ 1st Floor: Latin Karaoke

Fiesta Macumba maakt al jaren door heel Nederland het nachtleven onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu. De Fiesta Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: reggaeton, cumbia, salsa, merengue, bachata, dancehall, latin hiphop… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat!

Festival Macumba

Wist je dat Fiesta Macumba ook een outdoor zomerfestival heeft? Festival Macumba!☀️ Op 22 juli zal aan de Ouderkerkerplas bij Amsterdam een stukje Latijns-Amerika worden gecreëerd. Verwacht een dag vol heerlijke Latin muziek, food & lifestyle, met 6 verschillende podia in een adembenemend mooi stuk natuurgebied.