• Concert

Giant Rooks

Support: Sharktank

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 19:30 Sharktank 20:30 Giant Rooks

Giant Rooks maakt opzwepende, intieme en vooral tijdloze indiepop, die in combinatie met de krachtige stem van zanger Frederik Rabe enthousiast wordt vergeleken met alt-J en The Kooks. Voor hun eerste album 'ROOKERY' (2020) doken ze de studio in met producer Dan Grech-Marguerat (Lana del Rey en The Killers), en het kon dan ook niet anders dat de plaat niet dan lovende kritieken in de wacht sleepte. In 2022 stonden de Duitsers nog in intieme setting in de OZ, nu bestijgen ze het podium van onze Max! 

Support: Sharktank
Voorafgaand aan Giant Rooks zal Sharktank de zaal komen opwarmen met hun cross-over indie, dat een breed palet van lofi indierock en rap beslaat.

Sharktank is Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.