• Concert

Graveyard / Kadavar

Special Guest: Polymoon

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 28,75
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:00 Doors 19:20 Polymoon 20:15 Kadavar 21:45 Graveyard

De Zweedse rockers van Graveyard maken een heerlijke mix van groovende classic rock en dampende blues.Graveyard brengt je terug naar de jaren zeventig met zompige blues-boogie riffs en krachtige uithalen in de beste Zeppelin traditie. Rock zoals rock bedoeld is. In 2018 kwam de band ook al naar Melkweg en Never Mind the Hype kon niks anders dan hun recensie afsluiten met de woorden: ‘Graveyard is terug en beter dan ooit..’  Bijna traditiegetrouw komt de band weer richting Melkweg. De Zweden weten altijd vette bands mee te nemen en komen ditmaal met de ultieme hardrock double bill met Kadavar! 

Kadavar

Het uit Berlijn afkomstige Kadavar heeft inmiddels al een aardige reputatie opgebouwd. Na hun debuut in 2012, meerdere albums, een memorabele show op Roadburn en tours met o.a. Saint Vitus, Pentagram, Electric Wizard en Blues Pills hoeven we niet meer uit te leggen waarom je bij deze avond moet zijn. Bekend om hun retrostijl, met psychedelische rock en stonerrock en worden ze vergeleken met bands uit het hardrock/heavy metal-tijdperk van de jaren zeventig.

Special guest: Polymoon 

De Finse rockband Polymoon neemt ons deze avond mee in hun sonische kosmos waar de werelden van psychedelische en progressieve rock samensmelten. Dit jaar bracht de band tweede album ‘Chrysalis’ uit. De eerste release van de band op Robotor Records, het label dat is opgericht door Kadaver, waarop we ons, volgens de band, moeten klaar maken voor de metamorfose van Polymoon.

 

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.