• Concert

Holy Other

Amsterdam Dance Event

Support: Hinako Omori

De Waalse Kerk

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 20,15
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

20:00 zaal open 20:30 Hinako Omori 21:30 Holy Other

AMSTERDAM DANCE EVENT

Holy Other is het elektronische project van de Britse muzikant en producer David Ainley. In 2012 debuteerde hij met het album "Held", een sensuele en dromerige plaat waarop witch house en down tempo electronica samenkomen, en uiteenlopende emoties als verlangen, breekbaarheid, angst, plezier en verwarring allemaal een plek krijgen. 

Het langverwachte "Lieve" (2021) - ontstaan op het Britse schiereiland Wirral - breekt met een decennium van stilte. Hoewel obscuurder klinkend, is het album ook een voortzetting van de nevelige soundscapes met dezelfde experimentele hand die we kennen van zijn voorganger. 

Donderdagavond 20 oktober wordt een bijzondere, want dan zal Holy Other een intiem optreden geven in de Waalse Kerk als onderdeel van ADE 2022 en Holy Other's eerste optreden in Amsterdam in tien jaar tijd. 

"Speaking to a humanity that few producers can replicate, Lieve proves that Holy Other’s efforts are just as essential in 2021 as they were in 2012." - The Line of Best Fit

Support: Hinako Omori
Als support deze avond brengt Hinako Omori een stukje natuur naar de Waalse Kerk. Na zeven jaar experimenteren met synths en field recordings is het debuutalbum van de Japanse componist en sounddesigner die opgroeide in Engeland een feit. "a journey" is geïnspireerd door de praktisering van 'Shinrin-yoku' (Japans voor 'bosbaden').