Hot Water Music / Boysetsfire

Hot Water Music / Boysetsfire

Max

Prijs € 26,45*

Tickets
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Hot Water Music / Boysetsfire

guests: Samiam

Dit is de show waar de echte punk liefhebbers de afgelopen jaren over hebben gedroomd. De naam Hot Water Music doet nl. menig hart sneller kloppen, zo ook dat van ondergetekende. Het geliefde post-hardcore outfit uit Gainesville Florida werd opgericht in 1993 en stopte in 2006, waarna de band zonder de iconische zanger Chuck Ragan verder ging als The Draft. Ook andere site projecten volgden terwijl frontman Chuck Ragan aan zijn solocarrière werkte, volgend jaar staat hij ook weer solo in op ons podium, maar het bloed kruipt ondertussen gewoon waar het niet gaan kan, dus Hot Water Music speelt ook af en toe weer samen shows. Dit keer stappen ze in de bus met onze maten van BoySetsFire.

In 2007 nam ook deze band afscheid van zijn fans maar sinds 2010 is de Amerikaanse post-hardcore band weer helemaal terug. Dat ze één van de beste bands uit hun genre zijn en hun politiek geladen mix van punk en rock nog altijd relevant is bewijst de band keer op keer weer. De band die gehyped wordt vanwege zijn intensieve en energieke liveoptredens deelt niet alleen de bus met Hot Water maar ook met Samiam!

Deze Amerikaanse Punk, Emocore band ontstond in 1988 in Berkeley, California. Maar brak pas echt door na het album Astray dat in 2000 uitkwam. En ook deze band struggelde om bij elkaar te blijven, het lijkt wel een thema deze avond, maar ook zij bleven touren. Dit leidde tot de opname van nog twee albums waarna het weer even stil leek rond de band.

In december 2019 kondigde Samiam op hun Facebook-pagina aan dat ze werken aan hun eerste studioalbum sinds zeker tien jaar, dat album hangt nog altijd in de lucht…

Hoe dan ook genoeg redenen om meteen een kaartje te scoren voor donderdag 6 oktober, want dit is een avond waar je absoluut bij moet zijn! 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt