• Concert

Imminence

The Black Tour

special guests: Aviana / Allt

MAX

  • Prijs:
  • € 26,45
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Klassieke en metalmuziek samenvoegen? Dat doet de Zweedse alternatieve metalcoreband Imminence. Onder leiding van zanger en violist Eddie Berg mengt het kwintet moeiteloos klassieke strijkarrangementen met de rauwe, woeste kracht van Scandinavische metal. Maak je klaar voor een show met nieuwe muziek, want op 12 april 2024 verschijnt 'The Black'. Met tracks als 'Heaven Shall Burn' en 'Continuum' duikt de band in duistere dieptes, boordevol djent-gitaren en griezelig pakkende, zuivere zang! 

Vóór Imminence hoor je de Zweedse alternatieve metal band AVIANA. De band bracht in 2022 zijn nieuwste album ‘Corporation’ uit met de singles 'Obsession', 'Rage' en 'Oblivion’. Na tournees door UK, EU en Azië met bands als Crystal Lake, Adept, The Word Alive en Make Them Suffer laat AVIANA zien dat we in toekomst nog veel moois van ze kunnen verwachten.

Ook de Zweedse progressieve metalcore band Allt staat deze avond op het podium. Allt mengt down-tuned riffs met stijgende melodieën en orkestrale arrangementen om hun kenmerkende donkere en emotionele geluid te creëren. De bandleden delen een liefde voor natuur en cinematografie, wat terug te zien is in hun muziek.