• Concert

Infused

JUHA / ZINNA / JUSTiX

UP

  • Prijs:
  • € 10,35 regular
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

INFUSED is een onvergetelijke avond vol live elektronische en vocale optredens, met originele composities, innovatieve geluiden, analoge synths en een levendige sfeer met live visuals. Tijdens deze avond wordt een nieuwe generatie elektronische muziekartiesten gepresenteerd. De avond wordt een reis door verschillende elektronische muziekgenres:

De hypnotiserende beats van Glitch (JUHA), gaan over op de pakkende ritmes en zang van Electronic Pop (ZINNA) en culmineren in de energieke, geestverruimende geluiden van Psychedelic Trance (JUSTiX). Ga met ons mee naar deze meeslepende afstudeeravond van een nieuwe lichting getalenteerde studenten van de opleiding AEMA.

JUHAH onderzoekt geluid degradatie, vervorming en verandering. Vormen en geluiden razen voorbij, waardoor ervaringen en stromen van onvoorspelbaarheid ontstaan. Luchtige sfeer gecombineerd met onaardse machines. Plekken die zich tekort doen aan de realiteit, maar zich in dezelfde adem afvragen of dat beter is. Dit alles komt tot uiting in een opgeschaalde 32kbps-stream met prachtige geluiden uit misvormde plekken.

ZINNA is de samenwerking tussen zangeres Marina uit Servië en de Nederlandse producer Sander. Geïnspireerd door artiesten als; Sevdaliza en FKA Twigs. Samen experimenteren ze met verschillende genres, waardoor een uniek geluid ontstaat dat tussen pop en alternatieve elektronica leeft om diepe emoties op te roepen. ZINNA neemt je mee naar een unieke live-ervaring door de kunst van muziek te combineren met dans, visuals en andere kunsten waarbij elke show anders is dan de vorige.

JUSTiX, het nieuwe PsyTrance-project van Yoav Kat, een producer van elektronische muziek uit Israël, gevestigd in Nederland, en een student van AEMA aan het Conservatorium van Amsterdam. De muziek van Yoav combineert progressieve beats met psychedelisch geluidsontwerp, opbeurende melodieën en emotionele zang, allemaal gehuld in een dromerige sfeer met een Midden-Oosterse oriëntaalse invloed. Het doel van JUSTiX is het verspreiden van de opbeurende energieën en de liefde voor de muziek op de dansvloeren over de hele wereld.