• Concert

Jon Allen & the Luna Kings

A Heightened Sense of Everything Tour

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 25,30
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:30 Doors 20:00 Acantha Lang 21:00 Jon Allen & The Luna Kings

Het geluid van Jon Allen is gebouwd op een fundament van Americana, Roots en Blues-invloeden, met een soulvolle, met whisky doordrenkte stem en een opvallende gave voor melodie. Allen's doorbraak kwam nadat hij optrad bij BBC TV's Later with Jools Holland. Sindsdien heeft hij uitgebreid getoerd in het voorprogramma van een eclectische reeks muzikale grootheden, van Emmylou Harris en Seal tot Dionne Warrick, Mark Knopfler en Damien Rice, en heeft hij een trouwe internationale aanhang opgebouwd. Hij voelt zich net zo op zijn gemak als soloartiest, dan als frontman van The Luna Kings; een band die bestaat uit enkele van de beste sessiemuzikanten van het land. Een boeiende en enorm vermakelijke live-act.

Nadat Allen eerder onze Upstairs feilloos uitverkocht, keert de muzikant op 7 mei terug naar Amsterdam voor een show in onze OZ!

Support act: Acantha Lang 

Support on the night comes fromNew Orleans-born (London-based) Grammy-nominated soul artist Acantha Lang who has been compared to legends Aretha Franklin & Gladys Knight.She will be performing songs from her critically acclaimed debut album,‘Beautiful Dreams’which reached#3 on The Official UK Jazz & Blues Album Chart