• Concert

KIIRO x Wowi

Selfmade Tour

UP

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 7,50
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

20:00 Doors 20:30 Isko 20:50 Farao 21:10 Oykie 21:25 Wowi 21:55 KIIRO

Vanwege Dodenherdenking nemen we deze avond om 20:00 uur twee minuten stilte in acht. Let op: tijdens deze twee minuten zal ook de inloop kort onderbroken worden en zullen onze bars gesloten zijn.

Get ready voor de "Selfmade Tour" van de twee bekroonde artiesten uit Rotterdam: KIIRO en Wowi! KIIRO, die bekend staat om zijn sample based beats en Nederlandstalige hiphop met Japanse invloeden, en zijn lazy manier van rappen.

Wowi, afkomstig van Curaçao maar opgegroeid in het levendige Schiedam, verrast met zijn veelzijdigheid als zanger en rapper. Beide artiesten hebben, als winnaars van de Grote Prijs van Rotterdam, bewezen dat ze niet alleen talent hebben, maar ook dat ze knallende shows neer kunnen zetten.

OYKIE

Oykie kun je kennen kennen van zijn 101barz sessie die hij onlangs heeft gedaan, en van hits als 'Private party' en 'Zinedine' die allebei al meer dan 1 miljoen keer gestreamd zijn op Spotify.

Farao

Farao is een rapper uit Amsterdam, van Egyptische komaf. Farao heeft in zijn korte carrière indrukwekkende streamingcijfers behaald. Zo zou je hem kunnen kennen van zijn releases bij platenlabel Topnotch en zijn Tiktok hit 'Shik Shak Shok' met al meer dan 800K views.