• Concert

Lord Of The Lost

15 YEARS OF LORD OF THE LOST

special guests: The Raven Age / Blitz Union

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 29,90
  • € 40,25 Combiticket (SOLD OUT)
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma , incl. het combiticket voor Lord Of The Lost & Blind Channel, zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

17:00 VIP Doors 18:00 Doors 18:15 Blitz Union 19:00 The Raven Age 19:55 Lord of the Lost

Lord of the Lost viert het vijftienjarige bestaan van de band in Melkweg! Al deze tijd barst de band van de creativiteit wat doorsijpelt in de genre-fluide muziek die tussen metal, glamrock en industrial inligt. 

De band laat zich opzettelijk tussen wal en schip vallen om zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden. Dit werd allemaal uiteindelijk bekroond met hun nummer één album "Blood & Glitter" begin 2023, waarvan de titeltrack meegenomen wordt naar het Eurovisie Songfestival in Liverpool.

Blitz Union is supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.