Magic Tom & Yuri

Het bekendste anarchistische goochelduo uit de regio

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • €12,52
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Zaal Open 20:00 Magic Tom & Yuri

Magic Tom & Yuri is het COOLSTE anarchistische goochelduo van dit moment. Hun show is een mix van theater, punk, magic, dans en vooral heel veel komedie! Na hun eerste show te hebben gespeeld op o.a. Zwarte Cross, Paaspop en elk kraakhol en skatepark in Nederland, werd het tijd voor een nieuwe show. Hun grootste spektakel tot nu toe gaat 13 januari bij Melkweg in première en heet: Down the Lol Hole.

De goochelaars kennen elkaar sinds de brugklas in Haarlem en hebben sindsdien uitzonderlijk veel goede grappen gemaakt. Het begon allemaal met hun theatrale punkband Orgaanklap, en vloeide snel over in de Tom & Yuri Extravaganza sketch-show, om nu zijn climax te bereiken in hun nieuwste succes verhaal: Magic Tom & Yuri. Een show waarin twee kansloze goochelaars hun waardigheid en lichaam op het spel zetten voor succes.

Laat je betoveren door de geweldige trucs en de nonchalante lichamen van Magic Tom & Yuri!

 

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door: Fonds 21, gemeente Utrecht en gemeente ‘s-Hertogenbosch