• Club

Paul van Dyk pres. VENTURE X

Amsterdam Dance Event

Rabozaal

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 34,50
  • Minimumleeftijd 18+

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

Wie trance zegt, zegt Paul van Dyk. Vorig jaar stond hij met een exclusieve AAA-set in onze Rabozaal, en komt deze keer nogmaals tonen waarom hij tot de wereldtop behoort. Paul groeide op in het communistische Oost-Berlijn, en maakte na de val van de muur de bloeiperiode van een nieuwe Berlijnse clubcultuur vanop de eerste rij mee. Hij ging naarstig op zoek naar een alternatief voor het toen heersende hard Detroit techno - en zijn unieke sound was geboren. 

Deze editie van ADE introduceert Paul Van Dyk VENTURE X: een spannend nieuw liveconcept waar de meesterdj put uit de beste trance, progressive house en techno en die allemaal samenbrengt tijdens een ongelooflijke reis.

Opgelet: dit is een avondshow.

MILK

Iets eten of drinken rondom je bezoek aan dit programma? 

Dat kan in ons eigen eetcafé MILK.