• Concert

Polaris

support: Silent Planet / Thornhill / Paledusk

MAX

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 34,50
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

18.00 Doors 18.30 Paledusk! 19.20 Thornhill 20.10 Silent Planet 21.25 Polaris

De Australische metalcore-groep Polaris staat bekend om hun bombastische geluid, dat geworteld is in progressieve metal, postrock en beïnvloed wordt door elektronische elementen. Met hun laatste album, 'Fatalism', duikt het vijftal uit Sydney in het gevoel van angst, wanhoop en dystopie waarmee de wereld de afgelopen jaren is geconfronteerd. Een gevoel dat voor de band werd versterkt toen ze gitarist Ryan Siew verloren. Deze reflectie maakt de muziek van de band zwaarder en onheilspellender dan ooit tevoren, terwijl de kenmerkende mix van melodieuze metalcore, weelderige postrock en elektronische geluiden altijd hoorbaar blijft.

Onze zaal zal op zijn grondvesten schudden met maar liefst drie supportacts: Silent Planet, Thornhill en het Japanse Paledusk! Silent Planet brengt betoverende hooks doordrenkt met een mix van hardcore, post-rock en metal. Thornhill verraste met hun eerste album met verpletterende riffs en atmosferische metalcore. In hun nieuwe werk verkennen ze ook de alternatieve en rockwerelden. En tot slot hebben we het genoegen om Paledusk uit Japan te verwelkomen, die met hun intense mix van metalcore, industrial, nu-metal en EDM al indruk maakten op Jera on Air.