• Concert

RADAR: ELMER & Stay Away From Dante!

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 10,35
  • Gratis voor jaarleden

CJP-leden kopen nu online hun ticket na inloggen op CJP.nl

19:30 zaal open 20:00 Stay Away From Dante! 21:00 ELMER

Bij Melkweg RADAR ontdek je de nieuwste acts van het moment, live vanuit de Upstairs!

Op donderdagavond 16 februari betreden Stay Away From Dante! en Elmer onze stage. Het resultaat is een zeer hybride vorm van hiphop waar je niet omheen kan.

Dante
Stay Away From Dante! (Emmanuel Boateng) of in het kort Dante is een artiest/producer/songwriter uit Amsterdam-Zuidoost. Hij is geïnspireerd door een veelheid aan artiesten zoals The Beach Boys, The Strokes, Stevie Wonder, Pharrell Williams, Tyler, the creator en Kanye West. Dante probeert met zijn muziek gevoelens van liefde, jeugd en soortgelijke emoties in mensen op te wekken. Dit doet hij met zijn persoonlijke teksten en dromerige instrumentals. Daarnaast is hij gedreven om de creatieve horizon van de Nederlandse muziekindustrie te verbreden door zijn muziek en kunst op een unieke manier te presenteren.

Elmer
Elmer is rapper, producer en het alter-ego van actrice en theatermaker Merel Pauw. Met Elmer wil Merel haar liefde voor hiphop combineren met provocerende rauwheid, ontwapenende eerlijkheid en de kleurrijke visuele wereld van stripboeken. Vanuit een liefde voor Peaches, Mr. Oizo en de Jeugd van Tegenwoordig is Elmer’s muziek een combinatie van elektronische, funky beats, teksten met een flinke dosis humor en zelfspot - waarin Elmer eerlijk durft te zijn en rapt over bindingsangst, paniekaanvallen en zelfhaat. 

Op eerdere edities van Radar kon je o.a. RIMON, Sophie Straat, S10 en Lemu ontdekken.