• Concert

RADAR: Guusje Walstra / MINU

UP

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 10,35
  • Gratis voor jaarleden
  • Gratis voor We Are Public

19:30 Doors 20:00 MINU 21:15 Guusje Walstra

Bij Melkweg RADAR ontdek je de nieuwste Nederlandse acts van het moment, live vanuit de UP! Op de editie van 12 april ontvangen we Guusje Walstra en MINU!

Guusje Walstra
Guusje is zangeres, songwriter en producer. Met haar klassieke achtergrond en vroege interesse in popproductie is de 20-jarige Guusje verfrissend in de Nederlandse muziekscène. Op jonge leeftijd gaat ze samenwerkingen aan met diverse artiesten, songwriters en producers. Na een aantal jaar zoeken en experimenteren vindt ze haar plek in de avantpop, bekend van artiesten als Christine & Queens, Imogen Heap en Caroline Polachek. Haar muziek geeft je een overvloed van emotie, nostalgie en bevestiging. Met een rauwe stem, krachtige synthproducties en de meest persoonlijke verhalen word je zo in haar schoenen gezet. Guusje Walstra’s debuutsingle ‘Een Reden’ is vanaf 3 november overal te beluisteren.

MINU
Deze getalenteerde popzangeres schept moeiteloos prachtige melodieën met haar gitaar en een diepe, doorleefde stem die aanspreekt. MINU's unieke en meeslepende zangstijl geeft een bijzondere tint aan haar popmuziek. Haar songs verkennen de complexiteiten van het volwassen leven, waar mensen soms liever niet openlijk over spreken. Van liefde en relaties tot de hoogte- en dieptepunten van het bestaan, brengt Minu diepgaande thema's op een boeiende manier tot uiting. Haar muziek is meer dan alleen amusement; het helpt je om te reflecteren op je eigen gedachten en inzichten over de realiteit van het volwassen leven.