• Concert

REGGAE RADAR: Mr. Ray Bass & dei.3avu

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • €10,35
  • € 5,75 CJP
  • Gratis voor jaarleden

Er is ook een combiticket verkrijgbaar voor REGGAE RADAR & REGGAE PARTY aansluitend.

19:00 Doors 20:00 dei.3avu 21:15 Mr. Ray Bass

Bij Melkweg RADAR ontdek je de nieuwste acts en makers van het moment, live vanuit de Upstairs!

Op 21 april staat RADAR helemaal in het teken van reggae. Het podium wordt betreed door Mr. Ray Bass & dei.3avu, die beiden een compleet eigen twist geven aan het welbekende genre. Gegarandeerd een avond met good vibes only!

Zin om nog door te dansen na de show? Dat kan bij Reggae Party! Hiervoor zijn speciale combi-tickets te koop met korting via deze link.

Mr. Ray Bass
Mr. Ray Bass is een Caribische zanger, sterbassist, multi-instrumentalist, songwriter en producer uit Curaçao. Opgroeien tussen de warme Caribische cultuur en de Europese levensstijl in Amsterdam beïnvloedde zijn muziek waardoor hij een unieke Caribische popstijl ontwikkelde. Mr. Ray Bass staat bekend om zijn hypnotiserende baslijnen gecombineerd met de emotie die je door zijn stem heen hoort. Zijn visie is om de horizon van Afro-Caribische muziek te verbreden en zijn doel is duidelijk: hoop, positieve vibes en mentale vrijheid brengen met zijn zomerse sound. 

Dei.3avu
Dei.3avu (spreek uit déjà vu) is een 7-koppige band uit Amsterdam. De band bestaat uit een groep vrienden, die dezelfde liefde voor muziek delen. Deze autodidactische bandleden zijn creatief blijven groeien en zijn zo begonnen met het schrijven en componeren van eigen muziek. Vrij vertaald betekent het woord “déjà vu” reeds gezien of reeds ervaren, maar dat geldt niet altijd voor de eigenzinnige sound van Dei.3avu. In hun muziek vind je invloeden vanuit Reggae, Dancehall en Hip Hop, maar met een geheel eigen twist.