• Concert

Raquel Rodriguez

UP

  • Prijs:
  • € 20,70
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Deze show is uitverkocht, maar er zijn nog tickets beschikbaar voor de show van Raquel Rodriguez in Bird Rotterdam. 

Raquel Rodriguez, een veelzijdige artiest, geboren en getogen in Los Angeles, laat zien wat het zijn van een echte creator inhoudt. Ze verkent verschillende paden in haar muziek en in de industrie, variërend van productie en songwriting tot schitteren als soloartiest. Haar studiorelease 'The 310', geïnspireerd door de cultuur van Los Angeles, bevat verschillende nummers die over de hele wereld in de smaak vielen, waaronder de single "Mile High". Met meer dan 4,5 miljoen streams werd de single snel populair op Spotify en Apple Music, waarmee Raquels aanwezigheid in de R&B-scene toenam.

In 2021 bracht Rodriguez haar langverwachte debuutalbum "Sweet Side" uit, dat samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (Lettuce) en nog veel meer. Nu, met meer dan 21,5 miljoen streams, is "Sweet Side" niet weg te denken van afspeellijsten over de hele wereld. Rodriguez is klaar om in 2024 een nieuw project uit te brengen dat ze introduceerde met haar eerste single in november 2023, "Let Me Remind You".