• Concert

Raven Artson

Presented by Subbacultcha

+ special guest De Rivier

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 13,80
  • Gratis voor jaarleden
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Gratis voor Subbacultcha (beperkte plek).

20:00 Doors 20:30 De Rivier 21:00 Raven Artson

Als veelzijdig artiest en multihyphenaat duikt Raven Artson diep in zijn artistieke groei. De sound die hij daarbij creëert toont buitenaards en tegelijkertijd zeer menselijk. Op dat creatieve kruispunt vindt Raven de inspiratie om te schrijven, of zoals hij het zelf omschrijft: "Ik heb een interesse in de co-existentie van ideeën; het proces om te kunnen, maar ook falen te verbinden." Het resultaat is een vibe die lastig grijpbaar is - noem het "slow motion hyper pop", of noem het "tear dripping auto tune".

Die mindset bracht Raven al airplay bij o.a. BBC1's Jack Saunder en Elton John, een bijdrage op Sevdaliza's tweede album en een rolletje in Folkert Verdoorn's korte film "The Performer". Naast een creatieve bijdrage op Elias Mazian's nieuwe track 'Te Laat', dook Raven voor zijn nieuwe single "Mean Me Nothing" de studio in met het New Yorkse True Blue. De subtiele elektronische elementen brengen de luisteraar naar een dromerige en zweverige dimensie.

Ter ere van zijn naderende album 'Transformia' keert Raven op vrijdag 2 juni terug naar onze stage voor een release show in de Upstairs!

Special guest & afterparty in Café 40
De Rivier heeft sinds 2022 snel een reputatie opgebouwd met Nederlandse new wave en alternatieve elektronische muziek als inspiratie. Speciaal voor deze avond geeft het Amsterdamse duo een live performance in de Upstairs. En aan zoveel moois hoeft natuurlijk geen einde te komen: join ook vooral na de show voor de after in Café 40. ♡