• Concert

Reggaeville Easter Special

Dub FX / Anthony B / Eek-A-Mouse / Yaksta

MAX

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 48,30
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:00 Doors 19:30 - 00:00 Reggaeville Easter Special

Amsterdam is Reggaeville! Deze Paasmaandag wordt de Max weer overgenomen door dit populaire online magazine en kan je genieten van een geweldige line-up met enkele van de grootste reggaesterren: Dub FX, Anthony B, Eek-A-Mouse en Yaksta. Happy Easter!

DUB FX
Dub FX begon ooit als straatmuzikant, gewapend met niets meer dan zijn eigen stem en een loopstation heeft hij over de hele wereld gespeeld. Nu is hij op een missie om self-empowerment, community en oneness te promoten door met zijn inspirerende kunst, muziek en live shows. Verwacht zijn kenmerkende uplifting vibes met heerlijke dub, drum & bass en reggae invloeden. Na zijn knallende show in 2023 in de Melkweg is hij gelukkig weer terug voor een bijzondere show op de Reggaeville Easter Special!

ANTHONY B
Wie de 'original fireman' al eerder live heeft gezien, weet dat we aan het juiste adres zijn bij deze conscious zanger voor een spetterende reggaeshow. Dynamisch en met volle overtuiging zal hij zijn songs de zaal in knallen, waarbij zijn energie steevast overslaat op het publiek. En niet alleen op het podium is de Jamaicaan alom aanwezig. Ook in de studio staat Anthony B zijn mannetje. Hij is dan ook nog steeds een van de meest productieve artiesten van deze tijd.

EEK-A-MOUSE
Eek-A-Mouse is een bijzondere verschijning in reggaeland. Niet alleen door zijn indrukwekkende postuur, maar ook door zijn unieke stijl van zingen ('sing-jaying') op alle genres tussen ska en dancehall in. Het verhaal wil dat Eek-A-Mouse zijn naam te danken heeft aan een gelijknamig renpaard, dat uitsluitend wedstrijden verloor en waar hij zijn geld aan bleef verspillen. De ene keer dat Eek besloot niet te wedden, won het paard bijna vanzelfsprekend de race. Biddi boing boing!

YAKSTA
Kemaul M. Martin, aka Yaksta, is een succesvolle reggae- en dancehall-artiest uit St Mary op Jamaica. Na verschillende banen in de horeca en retail maakte Yaksta uiteindelijk de keuze voor een fulltime carrière in de muziek. Hij werd bekend met hits als 'St Mary', 'Humans' en 'Ambition', en ook zijn nieuwste releases 'Assets (Fowl Coop)' en ‘That Time Again’ winnen wereldwijd snel aan populariteit. 

Helaas kan het eerder aangekondigde optreden van DUB INC vanwege persoonlijke redenen niet doorgaan. Kaartkopers kunnen restitutie krijgen via Ticketmaster.