• Concert

RUEL

4TH WALL WORLD TOUR

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 31,05
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief! *** Voor dit concert zijn VIP-upgrades beschikbaar. Een VIP-upgrade geeft geen toegang tot de show en moet je dus aanschaffen bovenop je toegangsticket. De upgrade bestaat uit: - Early access - Q&A-sessie met performance van Ruel - VIP tourlaminate met handtekening van Ruel Deze VIP-upgrades worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten. Je kan de upgrades aanschaffen via deze link: https://www.ticketmaster.nl/event/295959?brand=nl_melkweg Let op: ’ eerder waren er ook VIP packages te koop inclusief toegangsticket

18:00 VIP Doors 19:00 Doors 19:30 Alex Vargas 20:30 RUEL

Opgelet: voor dit concert zijn enkel nog VIP-tickets verkrijgbaar. De reguliere tickets zijn uitverkocht. 

Australische popster RUEL stond op zijn vijftiende (!) al in onze Upstairs, en een jaar later vulde hij ook onze Max. We voorspelden toen al nog veel meer te gaan horen van de jonge artiest, en we hadden gelijk. Het brutale en unieke geluid van zijn producties mixt perfect met zijn doordachte en vaak emotionele lyrics, en zijn stijl valt ergens tussen moderne pop en singer-songwriter. Zijn nieuwe single 'I DON'T WANNA BE LIKE YOU' is alvast super catchy, en dit najaar komt hij zijn nieuwe album voorstellen! 

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

De support is deze avond in handen van singer-songwriter Alex Vargas! 

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.