• Concert

Sam Ryder

support: Kings Elliot

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 19,55
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit is het verplaatste programma van 19 april 2022, dat vanwege Sam Ryder's deelname aan het Songfestival op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. // Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

Deuren 19:30 uur Support: 20:30 uur Sam Ryder: 21:30 uur

Dit is het verplaatste programma van 19 april 2022. 

De Britse zanger Sam Ryder was een van de ontdekkingen op TikTok tijdens de coronalockdown, waar hij grote indruk maakte vanuit zijn slaapkamer met covers van Adele en The Weeknd. Het leverde de zanger met zijn robuuste uiterlijk en engelachtige stem in korte tijd maar liefst 7 miljoen volgers op, een repost door SIA, een DM van Justin Bieber én een reactionvideo opgenomen door Alicia Keys die hem zingend vergezelt.

Zijn debuut-EP "The Sun's Gonna Rise" kwam eerder dit jaar uit, met prachtige songs als 'Whirlwind' en het krachtige nummer 'Tiny Riot'. Die laatste staat voor Sam symbolisch voor zijn persoonlijke overwinningen die de afgelopen tijd in gang zijn gezet.