• Film

Scream of My Blood: A Gogol Bordello Story (2023)

IN-EDIT Music Documentary Film Festival

Live: Roman Oro

UP

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 11
  • € 0 Cineville gratis
  • Geldig voor Cineville Meer info

13:30 Doors 14:00 Scream of My Blood: A Gogol Bordello Story (2023)

IN-EDIT is weer terug! De zesde editie van het muziekdocumentaire-festival vindt dit jaar plaats van 11 t/m 21 april in de Melkweg. Ook dit jaar zijn er weer vele mooie nieuwe muziekfilms te zien, zoals deze documentaire over de gypsypunkband Gogol Bordello, met live Roman Oro!

De onstuimige reis over de wereld van de Oekraïense immigrant en frontman van gypsypunkband Gogol Bordello Eugene Hütz verloopt via de laatste dagen van de Sovjet-Unie, via de aanslagen in New York voor 11 september, tot aan de Russische invasie in Oekraïne. Een geschiedenis die de band vormde, samen met de culturele wortels van hun muziek, wordt op levendige wijze belicht in deze prijswinnende documentaire en neemt je mee naar de rauwe, energieke wereld van hun optredens, zowel op als naast het podium.

In de Melkweg vinden vaak gelijktijdig verschillende soorten programma’s plaats, zoals concerten, clubnachten en films. Houd er rekening mee dat er af en toe geluidsoverlast kan zijn van andere programma's tijdens de vertoning.