• Concert

Sinéad Harnett

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 18,40
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief! Dit is het verplaatste concert van 2 maart 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum.

19:30 Zaal Open 19:30 Jade Soul 20:30 Sinéad Harnett

Dit is het verplaatste concert van 2 maart

De Londonse zangeres Sinéad Harnett komt naar onze OZ! Geïnspireerd door iconen als Whitney Houston, Céline Dion en Amy Winehouse, wist Sinéad al op jonge leeftijd dat muziek echt haar ding is. Haar carrière begon toen zij een video tweette naar Grime-legende Wiley. Ze werd gefeatured op zijn EP en hierna ging het balletje rollen en heeft ze ondertussen samenwerkingen met Disclosure, Rudimental en Ryan Hemsworth op haar naam staan.

Haar nieuwe album 'Ready Is Always Too Late' kwam eerder dit jaar uit en staat symbool voor zelfreflectie en personal growth. Dit album is nu al een van de meest vernieuwende R&B sounds van 2021 met featurings van o.a. Masega, VanJess, Lucky Day en EARTHGANG. You don´t want to miss this one!