• Concert

Smash Into Pieces

support: Cyan Kicks

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 20,70
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

17:15 VIP entry / meet and greet 19:00 Doors general admission 19:30 Cyan Kicks 20:30 Smash Into Pieces

De Zweedse filmische rockband is een unieke verschijning en met hun mix van EDM en metal eveneens ongehoord! Met arena waardige refreinen en mystieke live optredens zeker een concert voor in je agenda. Onder leiding van leider en superheld-drummer 'APOC' heeft de Zweedse band al een aardige trackrecord opgebouwd bestaande uit zes uitgebrachte albums, meerdere singles, meer dan 200 miljoen streams op Spotify en meer dan 100 miljoen views op YouTube. Op hun CV mochten ze daar ook nog tours met Alter Bridge en Halestorm aan toevoegen, met als kers op de taart ook nog een tour met Evanescence en Within Temptation.

Het concert van Smash Into Pieces in Melkweg is uitverkocht! Geen ticket kunnen scoren? Er zijn nog tickets voor het concert in Doornroosje op 18 november en voor de show in Bosuil op 19 november.

Cyan Kicks is supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa. Liveurope wordt medegefinancierd door het Creative Europe-programma van de Europese Unie en wordt ondersteund door het Above 55°-programma van het Nordic Culture Fund.