Concert

Starset

Support: Smash Into Pieces

Max

  • Prijs:
  • € 24,75
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit is het verplaatste programma van 16 februari 2022, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

Het geluid van de ambitieuze Amerikaanse rockband Starset uit Columbus laat zich omschrijven als 'filmische rock'. Met de dramatische combinatie van elektronica en rock en hier en daar wat metal-invloeden bevind Starset zich ergens in het midden van 30 Seconds To Mars, Radiohead en Nine Inch Nails. De band werd opgericht door Dustin Bates, eerder bekend als zanger van de groep Downplay, en heeft een uitgebreide, door sciencefiction geïnspireerde mythe rondom zichzelf opgebouwd, de zogeheten Starset Society. Dit verhaal wordt vertelt met hun muziek, video's en zelfs een comic, met als laatste wapenfeit het vierde album HORIZONS!

De Scandinavische rockband Smash Into Pieces zie je in het voorprogramma van STARSET. Onder leiding van de 'The Apocalypse DJ' brengt de band explosieve optredens met een krachtige mix van metal en EDM.