• Concert

Starset

support: Mountain Eye

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 24,75
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit is het verplaatste programma van 16 februari 2022, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 19:30 Mountain Eye 20:30 Starset

Het geluid van de ambitieuze Amerikaanse rockband Starset uit Columbus laat zich omschrijven als 'filmische rock'. Met de dramatische combinatie van elektronica en rock en hier en daar wat metal-invloeden bevind Starset zich ergens in het midden van 30 Seconds To Mars, Radiohead en Nine Inch Nails. De band werd opgericht door Dustin Bates, eerder bekend als zanger van de groep Downplay, en heeft een uitgebreide, door sciencefiction geïnspireerde mythe rondom zichzelf opgebouwd, de zogeheten Starset Society. Dit verhaal wordt vertelt met hun muziek, video's en zelfs een comic, met als laatste wapenfeit het vierde album HORIZONS!

Helaas kan Smash Into Pieces op deze avond geen support meer verzorgen, omdat zij in de finale staan van Melodifestivalen. Het Amsterdamse Mountain Eye zal deze avond openen! Mountain Eye heeft het alternatieve metalgeluid eigen gemaakt. De band gebruikt de verschillende muzikale achtergronden van haar leden om een uniek geluid te creëren met alternatieve metal als kern. Onverwachte invloeden uit genres als folk, ambient en elektronische invloeden zorgen ervoor dat geen nummer hetzelfde klinkt. De groep heeft het podium gedeeld met bands als Megaherz en InVisions.